mandag den 20. juni 2011

Retrostof

I går sad jeg klar ved tasterne klokken fem i ni. Tusindfryd havde annonceret, at der ville blive sat stofpakker til salg kl.9, og jeg havde bestemt mig for at bestille en pakke. Idag var jeg henne og hente stoffet, og måtte spændt stå på gaden og åbne den lille grønne pakke. Sikke en fin sammensætning af stof! Nu skal jeg bare have fundet ud af hvad jeg skal sy.....

søndag den 19. juni 2011

Strejf af orange

Sukkertøy for øyet spør' "har du noget orange?" Jeg har kikket efter i vores hjem, og nej der ikke meget orange her!!! Faktisk slet intet...syntes jeg først, men da jeg kikkede lidt nærmere, fandt jeg små strejf af orange hist og her, og sat op i en collage, ser vores hjem pludselig helt orange ud :)

lørdag den 18. juni 2011

stadig ny...

Okay, man er stadig en meget ny blogger, når man i to minutter forsøger at finde ud af hvordan pokker man laver et nyt indlæg ;)
Nu har jeg endelig fået min computer tilbage, jeg havde forsikring på den, så det var en garanti-reparation, og den er blevet repareret for 10.500!!!! 8/ Jeg forstår stadig ikke, hvorfor de ikke bare gav mig en ny computer. Nå, men den fungerer, og det er vel det vigtigste.
Apropos nye bloggere, så er jeg faldet over denne blog, som jeg glæder mig til at følge med i. Trine-Emilie, som skriver bloggen, har lavet den mest fantastiske give-away med smukke retro tapeter. Se bare her :






Så fik jeg med dette indlæg både lært hvordan man linker, og hvordan man viser billeder i et indlæg :) Og så er det vist snart tid til at få flashet nogle af de begynder-krea-projekter jeg har haft gang i den seneste tid!